čtvrtek 24. července 2008

Musicovery – skvělá hudební stanice

Mladý podnikatel Jirin mi při jedné z podvečerních disputací doporučil povedenou internetovou službu - Musicovery. Jde o jakési internetové rádio, které hraje přesně podle vaší aktuální nálady. Tu zadáte na „náladoměru“ na levé straně obrazovky, dále vyberete hudební styl, na jaký zrovna máte náladu, a můžete začít poslouchat výběr systému. Fajnšmekři rádi zvolí ještě období, z něhož chtějí přehrávat, a „známost“ písní. Nejlepší možnost, jak tuto službu poznat, je ji vyzkoušet, neváhejte tak. Musicovery se velmi často přímo dokonale strefuje do mého vkusu. A co vám?

čtvrtek 17. července 2008

Zážitky z Ameriky

Spolužačka Vlaďka se o prázdninách vydala za velkou louži a rozhodla se se svými radostmi i starostmi podělit prostřednictvím blogu. Jelinkovic zapisnicek plný netradičních zážitků z USA najdete na adrese http://jelinek.bloguje.cz. Oddechové čtení plné papoušků, památek a postřehů z amerického života je jako stvořené pro relaxaci při dlouhých letních večerech a já ho mohu s klidným srdcem doporučit.

čtvrtek 10. července 2008

Sudím zachutnal alkohol

Na zajímavou lahůdku spojenou s videem se mi podařilo narazit na idnesu. Nejen naši rozhodčí se občas ukážou v tom nejhorším světle...Při youtubení jsem navíc našel další vytříbený kousek, kde jakýsi povedený rozhodčí dokonce přepadl přes plot. :-) Enjoy!





úterý 1. července 2008

Diablo 3 – důvod znovu začít pařit?

Komerční hry mě již několik let až na několik krátkých epizodek (třeba Tropico) úspěšně míjejí. Výhledově však vidím dvě zajímavá RPGčka, která by mě mohla z pařanské letargie
probudit.

Prvním z nich je Fallout 3. U jeho předchozích dílů, jež vyšly jako příloha Levelu, jsem strávil skutečně moře času a dodnes na ně vzpomínám. Brahmini, procházky po rozlehlém postapokalyptickém světě, úžasný výběr zbraní, spousta postav a nezapomenutelný černý humor – to bylo to, co se mi na prvních „falloutech“ líbilo nejvíce. Rozsáhlé preview třetího dílu, který by na slávu svých předchůdců mohl navázat, čtěte třeba na Bonuswebu.

Podobně na mě působí i před několika dny ohlášené pokračování legendární série Diablo. Jedničku jsem dohrál jen jednou, teprve dvojka mě totálně okouzlila. Třetí díl vypadá podle videí dokonale. Koukněte na ně v preview opět na Bonuswebu nebo na Doupěti

Vrátí se opět zlaté herní časy? :-)